Japchae - Korėjietiški stikliniai makaronai su daržovėmis bei tofu yra nuostabus patiekalas, paruoštas be glitimo ir be laktozės, skaniems pietums arba vakarienei. Tokio patiekalo variacijų internete galite atrasti tikrai daug ir ganėtinai dažnai sutiksite ne veganišką (kaip mano atveju) jo variantą, variantą su mėsa arba jūros gėrybėmis. Nors aš pati asmeniškai nesu nei veganė, nei vegetarė, bet būtent šis variantas su tofu mūsų šeimai iš visų mėgintų kol kas patiko labiausiai, tad jo receptu ir nusprendžiau su Jumis visais pasidalinti. Tam, kad pasiruošti veganišką jo versiją, čia idealiai tiks tofu, grybai arba įvairiausios daržovės. Pagardinimui idealiai tiks pasmulkinti riešutai, pakepinti sezamai arba laiškiniai svogūnai. Tikrai rekomenduoju nieko nelaukti ir išmėginti šį nuostabų variantą.
Jeigu norite išgauti patį nuostabiausią rezultatą, kurį įmanomą, tai pasiruoškite
naminį tofu sūrį pagal šį receptą, vietoje pirktinio.