Kaimiški pietūs

2019-01-09 Autorius Neringos blogas

Kaimiški pietūs

Ingredientai

    • šviežios virtos su lupena bulvytės
    • parūkytas kumpelis
    • svogūno laiškai
    • druska
    • pipirai
    • grietinė

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išverdame bulvytes su lupena, tada supjaustome jas į keptuvę, šiek tiek apkepiname, sudedame plonai supjaustytą kumpelį (galite dėti šoninę), dar pakepiname kelias minutes.
  2. 2. Tuomet sudedame susmulkintus svogūno laiškus su mažais svogūniukais, įberiame druskos ir pipirų bei išjungiame. Valgome su šaukšteliu grietinės. Skanaus!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau bulvių receptų rasite: Bulvių patiekalai.
Maltos mėsos kukuliai pomidorų padažo - grietinės padaže
(27)
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)