1. Pradžio tešlai skirtą sviestą sutarkuojame bei iš visų ingredientų suminkome vientisą lygią tešlą. Ją padaliname į dvi dalis ir, kol bus ruošiamas įdaras, laikome šaldytuve.
2. Įdarui varškę pertriname. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų bei išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į trynius sudedame varškę, supilame lydytą sviestą, suberiame krakmolą bei gerai išmaišome. Baltymus išplakame iki standumo bei atsargiai įmaišome į varškės masę.
3. Tuomet vieną tešlos dalį sutarkuojame (arba iškočiojame ir įklojame) į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą maždaug 25×35 centimetrų dydžio kepimo formą. Supilame paruoštą įdarą. Ant viršaus tolygiai suberiame uogas bei truputį įspaudžiame į varškės masę. Likusią tešlą užtarkuojame ant įdaro.
4. Pyragą kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Iškepusį pyragą ataušiname iki kambario temperatūros, o tuomet gerai atšaldome šaldytuve. Skanaujame!