Kalafiorų ir varškės sūrio kotletai ne tik atrodo itin dailiai, bet ir skoniu beveik pralenkia įprastinius kotletus, pagamintus iš mėsos. Kalafiorų kotletus ypatingais padaro specialus kiaušinių ir miltų plakinys, kuriuo padengti kotletai iškeps labai purūs bei minkštučiai. Gaminant patiekalus su kalafioru visada privalu atrasti kokį tai "cinkelio", kad kalafioras įgautų kažkokio papildomo skonio, nes, kaip tikriausiai puikiai žinote, pats kalafioras iš savęs nepasižymi didele skonių gama. Todėl šiuo atveju itin tinka naminis pomidorų padažas, kuris suteiks kotletams fantastiško skonio.
Tokius kotletus aš pati būtent šitaip dažniausiai ir valgau - užpiltus naminiu pomidorų padažu (nurodytu recepte) ir papildomai apibarsčiusi sutrupintu varškės sūriu. Taip pat juos galima patiekti su virtais ryžiais, bulvėmis, salotomis arba kitais pamėgtais
garnyrais. Na, tarsi prie įprastų mėsos kotletų, kaip jau labiau mėgstate. Bėgam pasigaminti!
Atsakinėjama į Komentarą