Kalakutiena kario padaže su grietinėle

2020-09-29 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Kalakutiena kario padaže su grietinėle
Labai skanus būdas paruošti kalakutieną, norisi skanauti ir skanauti! :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kalakutieną supjaustykite juostelėmis.
  2. 2. Tada berkite visus prieskonius ir gerai įtrinkite mėsą.
  3. 3. Dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepinkite.
  4. 4. Tuomet dėkite griežinėliais supjaustytą morką, susmulkintus pievagrybius, šparagines pupeles, šiek tiek pakepinkite ir supilkite sultinį.
  5. 5. Troškinkite tol, kol suminkštės morkos.
  6. 6. Užpilkite grietinėle ir troškinkite maždaug 5 minutes ant mažos ugnies.
  7. 7. Paragaukite, jei atrodo, kad trūksta, įberkite dar prieskonių.
  8. 8. Aš įprastai šį patiekalą patiekiu su virtais ryžiais, bet jei jų nemėgstate, bus skanu ir be nieko. Ragaujam!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau kalakutienos receptų rasite: Kalakutienos receptai.