1. Užpilkite kalakutienos kaulus bei mėsą (išskyrus krūtinėlę) vandeniu ir vynu, kad vos apsemtų, sudėkite grybus, morkas, svogūnus, salierus, petražoles, užvirinkite ir virkite apie valandą ant silpnos ugnies. Įdėkite laurų lapą, pipirus, dar 10 min. pavirinkite, sultinį pasūdykite ir perkoškite. Pjaustytus grybus sudėkite atgal į sultinį. 2 kiaušinių trynius suplakite su 20 g grietinėlės, maišant įpilkite truputį sultinio, supilkite mišinį į likusį sultinį, maišant kaitinkite apie 5 min., bet neužvirinkite, dar šiek tiek pasūdykite ir supilkite likusią grietinėlę. Krūtinėles suvilgykite 1 kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose ir pakepinkite aliejuje, kol apskrus. Virtą kalakutieną supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į dalį sultinio ir grietinėlės padažo, pašildykite ir sukrėskite į serviravimo lėkštės vidurį. Puslankiu sudėkite svieste apkepintus ryžius, krūtinėlių gabalėlius, šiaudeliais pjaustytus ir paskrudintus lašinius. Likusį padažą patiekite atskirai.