garstyčių grūdelių, kmynų, ciberžolės, cinamono: po 1 arbatinį šaukštelį
druskos, juodųjų ir čili pipirų: po 1 arbatinį šaukšteli
alyvuogių aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
bulvių krakmolo: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūną supjaustykite bei apkepinkite dideliame puode įkaitintame aliejuje. Tada supilkite pomidorų tyrę bei porą minučių pakaitinkite ant nedidelės ugnies. Įmaišykite jogurtą bei pagardinkite prieskoniais.
2. Tuomet sudėkite gabaliukais supjaustytą kalakutieną, riešutus bei supilkite kokosų pieną. Pakaitinkite viską, kol užvirs ant didesnės ugnies, po to ugnį sumažinkite bei troškinkite maždaug 20 minučių.
3. Prieš bebaigiant mėsai troškintis, krakmolą ištirpinkite nedideliame kiekyje šalto vandens bei supilkite į troškinį. Maišykite, kol sutirštės. Patiekite su ryžių garnyru. Mėgaukitės!
4. Pastebėjimas: Gavosi labai gardus, indiško Curry tipo troškinys, tikrai rekomenduoju išmėginti.
Atsiliepimai