Šie mėsos kukuliai su sūriu yra išskirtinio skonio, sotus ir aromatingas patiekalas, tinkantis šeimos vakarienei ar draugų susibūrimui. Į maltą mėsą įmaišytas mocarelos ir fermentinio sūrio mišinys praturtina kiekvieną kąsnį, suteikdamas kreminio švelnumo ir malonų sūrumą. Po pirmojo kepimo etapo, kukuliai apipilami trintais pomidorais, kurie suteikia gaivų skonį, o ant viršaus ištirpęs sūris sukuria malonią tekstūrą.
Šiuos kukulius galima patiekti su įvairiais
garnyrais – jie puikiai dera su makaronais,
virtais ryžiais,
bulvių koše ar lengvomis salotomis. Be to, patiekalą galima personalizuoti – pagardinant jį česnaku, šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis ar net keptomis daržovėmis, pavyzdžiui, paprikomis ar cukinijomis, kurie kartu su padažu papildo skonį ir suteikia spalvų kontrastą. Šis receptas yra universali klasika, kurią galima derinti ir varijuoti pagal savo skonį ir mėgstamus ingredientus.
Atsakinėjama į Komentarą