Šis patiekalas yra maistingas ir spalvingas, sujungiantis sultingus orkaitėje keptus mėsos kukulius, rudųjų ryžių maistingumą ir šviežių, traškių morkų bei agurkų salotas. Teriyaki padažas suteikia saldžiarūgščio skonio ir puikiai dera su sezamo sėklomis bei sojos padažu salotose, kurie suteikia subtilų riešutų bei sūrumo akcentą. Tai sotus, sveikas ir subalansuotas pasirinkimas, tinkantis ir pietums, ir vakarienei.
Redaktorės Vaidos komentaras - Azijos šalių įkvėptas patiekalas, kuris tikrai patiks visiems mėgstantiems to regiono maistą. Recepte naudojami visiškai paprasti, mums tikrai įprasti ingredientai. Puikus pavyzdys, kad nereikia nieko įmantraus norint mėgautis gardžiausiais Azijos patiekalais ruoštais namuose.
Patiekimui galite naudoti ir paprastus baltuosius ryžius, puikiai tiktų
basmati ryžiai.