1. Pirmiausia formą ištiesiame su kepimo popieriumi.
2. Sviestą išplakame su cukrumi, maždaug 1-2 minutes, iki purios masės.
3. Ant garų ištirpiname šokoladą, į jį įmaišome sviesto masę ir lengvai išplaktą kiaušinį.
4. Šokoladinę masę sumaišome su sulaužytais sausainiais ir sudedame į formą.
5. Atvėsinti šaldytuve bent jau 3 valandas.
6. Atvėsusį pyragą išimame iš formos, apverčiame.
7. Šokoladą ištirpiname ant garų ir apliejame pyragą.
8. Leidžiame šokoladui sustingti ir lepinamės!
9. Rekomendacija: Daugiau tinginio receptų rasite: Tinginio receptai.
Rūta
Ar tikrai saugu, dėti žalia kiaušinį🤔 Aš, taip nedaryčiau 😕
Atsakyti
Vilma
Žinoma galima dėti žalią kiaušinį, tik per porą dienų jį reikia suvalgyti. Man asmeniškai tai geriau su kondensuotu pienu, nes ir šitame recepte tikrai daug cukraus.
Atsakyti
Rūta
Atsakyti
Vilma
Atsakyti