daržovės: ~400 gramų (žirneliai, smulkintos morkos ir šparaginės pupelės)
svogūnai: 1 (didelio)
rudas cukrus: 3 šaukštų
pomidorų tyrė: 1 stiklinės
alyvuogių aliejus
kuminas: žiupsnelio
maltas imbieras: žiupsnelio
raudonėliai: žiupsnelio
šviežiai maltų pipirų mišinys
druska
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia makaronus išvirkite (bet neperverkite) lengvai pasūdytame vandenyje su vienu šaukštu alyvuogių aliejaus. Tada keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų aliejaus, tuomet sudėkite susmulkintą svogūną. Apkepinkite svogūną, berkite cukrų bei kepinkite, kol šis ištirpsta. Berkite imbiero, raudonėlių, kumino ir pipirų, išmaišykite.
2. Po to apkepinkite daržoves. Joms suminkštėjus, įpilkite pomidorų tyrės, pasūdykite bei patroškinkite ant silpnesnės ugnies maždaug 7−10 minučių. Paskui sudėkite nusausintus makaronus, viską sumaišykite bei pakaitinkite dar maždaug 3−4 minutes. Patiekite šiltose lėkštėse. Skanaukite!