1. Iš pradžių dubenėlyje sumaišome jogurtą ir majonezą, išspaudžiame česnako skilteles, sudedame krapus, pagardiname druska, išmaišome bei padedame padažą į šaldytuvą.
2. Tuomet triušienos juosteles (arba vištienos krūtinėlę) supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus bei pakepame kelias vis pamaišydamos, kol gabaliukai iškeps. Po to suberiame prieskonius, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, išmaišome, perdedame į lėkštę.
3. Įkaitiname elektrinį grilių.
4. Ant tortilijų dedame vieną šaukštą pasiruošto padažo, šiek tiek pjaustytų salotų, agurko, keletą triušienos (arba vištienos) gabaliukų, dar šiek tiek padažo uždedame, susukame tortilijas ir paskrudiname. Patiekiame ir skanaujame!
5. Pastebėjimas: Labai gardus užkandis, kuriuo galima mėgautis bet kada. Nuostabu, jei namie turite elektrinę grilinę, kurioje jie labai gražiai apskrus. Bet ne bėda, jei jos ir nėra. Tada susukame į foliją ir pašildome orkaitėje.
6. Rekomendacija: Daugiau kebabų receptų rasite: Kebabai.