Triušienos kepsneliai

2019-01-21 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Triušienos kepsneliai
Greitai pagaminami ir niekaip nenusibostantys kepsneliai. Esu kepusi iš vištienos su saulėje džiovintais pomidorais ir vištienos su žiediniais kopūstais. Kadangi šį kartą namie turėjau triušienos, tai išmėginau pagaminti ir su ja. Gaunasi labai minkšti ir sultingi, tad labai drąsiai visiems rekomenduoju. Žinoma, galite ir Jūs gaminti ir vištienos.

Ingredientai

    • triušienos mėsa: 500 gramų
    • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • malta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • maltas kuminas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • džiovintas raudonėlis: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje išplakame kiaušinį, majonezą ir krakmolą. Sudedame nurodytus prieskonius.
  2. 2. Tuomet triušienos mėsą supjaustome smulkiais gabaliukais bei sudedame į dubenį. Viską gerai išmaišome bei paliekame pastovėti maždaug 60 minučių.
  3. 3. Po to kepame kepsnelius ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujame!
  4. sultingas triušienos kepsnys
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsnelių receptai.
Salotos su aviena
(1)
Skanus turkiškas kebabas
(1)
Kepta bebro uodega - kaip pagaminti?
(3)