1. Iš pradžių miltus bei kepimo miltelius persijojame į dubenį. Obuolius nulupame bei sutarkuojame.
2. Tuomet kiaušinį iki vientisumo išplakame su grietine, pasūdome bei elektriniu plakikliu išplakame su sutirštintu pienu.
3. Tada plakinį suverčiame į miltus, sukrečiame tarkuotus obuolius bei dar kartą išplakame elektriniu plakikliu.
4. Po to į keksiukų krepšelius kepimo formelėse iki trečdalio pripildome tešlos (kepdami jie iškils).
5. Paruošiame aguonų masę: Pieną supilame į puodelį, beriame cukrų, aguonas ir maišydamos kaitiname, kol užvirs bei sutirštės. Nukėlusios atvėsiname, įmušame kiaušinį bei gerai išmaišome.
6. Paskui po šaukštą aguonų masės krečiame į kepimo formeles ant keksiukų tešlos. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Mėgaujamės!
7. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai