1. Iš pradžių dubenėlyje sumaišykite medų, garstyčias, aliejų, vorčesterio padažą, čiobrelius, pipirus bei susmulkintas česnako skilteles. Tada kalakutienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska bei įtrinkite pasiruoštu marinatu. Dėkite į šaldytuvą bent porai valandų, kad pasimarinuotų mėsa.
2. Po to mėsą įvyniokite į foliją bei dėkite į kepimo skardą. Skardą iki pusės pripilkite vandens, dėkite į orkaitę bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 80 minučių.
3. Kai jau mėsa atvėsta, pjaustykite riekelėmis bei dėkite ant juodos, pilno grūdo duonos. Skanaus!
4. Pastebėjimas: Aš tokią vištieną mėgstu prisikepti pusryčiams, kad galėčiau užsidėti ant riekelės juodos duonos. Man labai gardu, kai būna jau atvėsusi ir daug sveikiau nei pirktinė dešra. Vaikams taip pat labai patinka.