Labai mėgstu kepti įvairius varškės sūrius, na o šis vienas mėgstamiausių. :)
Ingredientai
balti 22% riebumo varškės sūriai: 1 (su kmynais arba kitais priedais, jeigu mėgstate)
medus: 2 kupinų valgomųjų šaukštų
malti čili prieskoniai: žiupsnelio
mėgstami prieskoniai (nėra būtina)
druska
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sūrio paviršių šiek tiek įpjaukite grotelėmis (kaip matosi nuotraukoje), pabarstykite čili, kitais mėgstamais prieskoniais ir uždėdkite ant viršaus medų (medų galite dėti ir į kepimo pabaigą, tuomet jis mažiau sukepa).
2. Po to prasideda tikrasis menas – darbas su mikrobange. Reikia praktikos ir stebėjimo, kad suprasti kokį poveikį jūsiškė krosnelė turės sūriu Su mūsiške viskas vyksta taip – 5 minutes sūris buvo pakeptas paprastu rėžimu (reikia bandyti po trumpai, nes kitaip išsilydys). O paskui 25 minutes tik ant grilio rėžimo. Gaunasi labai skanu.
3. Taip pat galite kepti ir orkaitėje - 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20 minučių. Skanaus!