morkos: 2 vidutinio dydžio (supjaustytos griežinėliais)
jaunų žirnelių ankštys: 100 gramų
virti ilgagrūdžiai ryžiai: 3 stiklinių
Recepto paruošimas
1. Pradžioje sumaišykite česnaką, krakmolą, citrinos žievelę, sultinį, sultis bei sojų padažą.
2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų, dalimis kepkite vištieną. Kai iškepa, išimkite iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite morkas, maišydamos kepkite maždaug 3 minutes. Suberkite žirnelius bei maišydamos pakepinkite maždaug 2 minutes. Sudėkite atgal vištieną, maišydamos dar pakepkite kelias minutes.
3. Tada supilkite citrininį padažą, išmaišykite bei viską kelias minutes pakepinkite, kol padažas patirštėja. Po to sudėkite ryžius, viską išmaišykite bei maišydamos pakepinkite maždaug 3 minutes. Skanaukite!