1. Iš pradžių nuskustame bulves bei supjaustome šiaudeliais.
2. Sudedame jas kepti į gerai įkaitintą aliejų, pagal skonį pabarstome druska.
3. Per tą laiką, kol kepa bulvės, grūdėtą varškę sumaišome su prieskoninėmis žolelėmis.
4. Agurką nulupame bei sutarkuojame arba supjaustome šiaudeliais.
5. Į varškę sudedame agurką, prieskonines žoleles, išspaudžiame česnaką, pagardiname druska ir gerai išmaišome.
6. Po to iškepusias bulves išgriebiame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
7. Patiekiame su pasigamintu padažu ir skanaujame!
8. Pastebėjimas: YouTube radau dar vieną fantastišką keptų bulvių receptą su sūrio padažu (anglų kalba), kuris labai patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Aistė
Atsakyti