Karštus sumuštinius man itin smagu gaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir šitaip galiu palepinti savo šeimą. Be to, tai dar gali būti labai gera idėja po Kalėdų ar kitos šventės likusiems anties arba vištienos likučiams sunaudoti, pagaminant naują, bet tobulą patiekalą.
Aš įprastai šiuos sumuštinius gamindavau su vištienos kulšelių mėsa, bet šį kartą šaldytuve turėjau antienos ir nusprendžiau paeksperimentuoti. Abu variantai puikūs. Gaminkite su ta mėsa, kurios tuo metu turite, arba kuri Jums asmeniškai yra skanesnė. Vyras sakė, kad tai tobuliausi karšti sumuštiniai pasaulyje. Dėl šoninės jie gavosi itin sultingi. Vienas iš tų patiekalų, kuriuos tiesiog privaloma išmėginti.
Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 4 sumuštiniai.
Receptų mylėtoja
Atsakyti