Keptuvėje kepti traškūs kiaulienos kepsneliai su džiūvėsėliais

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Keptuvėje kepti traškūs kiaulienos kepsneliai su džiūvėsėliais
Noriu Jums labai pristatyti pavykusį kiaulienos kepsnelių patiekalą. Jis visai nesudėtingas, lengvai pagaminamas ir tikrai palepins visą šeimą.

Ingredientai

    • kiaulienos mėsytė su lašinukais ir skūrele
    • druska
    • pipirai
    • miltai
    • kiaušiniai: 1
    • džiūvėsėliai
    • šaldyti žirneliai: 200 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • svogūnai: 0,5

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaulienos mėsytę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, pabarstykite juos druska ir pipirais.
  2. 2. Tada atskirose lėkštėse išdėliokite miltus, plaktą kiaušinį bei džiūvėsėlius. Į gerai įkaitintą keptuvę dėkite pirmiausiai miltuose, kiaušinyje bei galiausiai džiūvėsėliuose apvoliotą mėsytę. Kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  3. 3. Tada šaldytus žirnelius užpilkite vandeniu bei virkite iki užvirimo, nes jie ganėtinai greitai suminkštėja.
  4. 4. Po to perliekite šaltu vandeniu, kad išliktų graži žalia spalva. Keptuvėje išlydykite sviesto gabaliuką, sudėkite ganėtinai smulkiai supjaustytą svogūną bei kai jis suminkštėja, supilkite žirnelius. Pagardinkite druska. Viską dėkite į lėkštę. Skanaukite!
  5. 5. Pastebėjimas: Prie šių kiaulienos kepsnelių puikiai tiko saldžiarūgštė cukinijų bei obuolių uogienė.
  6. keptuvėje kepti traškūs kiaulienos kepsne
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsnelių receptai.
Orkaitėje kepta kiaulienos sprandinė su daržovemis
(3)
Karštas čiabatos sumuštinis su kiauliena
(2)
Kiaulienos kepsnys su Gravy padažu
(1)