Vištienos krūtinėlė visada gelbsti, kai norisi paruošti greitą ir skanų patiekalą. Šis kaip tik yra toks, nes viskas itin greitai iškepa ir jau galima mėgautis pietumis. Be to šį kartą ne tik viskas greitai ir skaniai, bet ir sveikai. ;)
1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai ir supjaustome plonais griežinėliais.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus.
3. Sudedame vištieną ir kepame kelias minutes tol, kol nugaruos susidaręs skystis.
4. Tada padidiname kaitrą, dedame perpus perpjautas žirnių ankštis ir kai tik jos suminkštėja, sudedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir pusžiedžiais - porą. Kepame vis pamaišydami, kol daržovės suminkštėja.
5. Po to dedame perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus, supilame sojos ir vorčesterio padažą, raudonojo vyno actą, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome. Kepame dar maždaug 60 sekundžių.
6. Šias salotas galima patiekti ir vienas, bet jeigu norisi sočiau, galima patiekti ir su virtais ryžiais. Skanaus!
7. Patarimas: Neperkepame visko, kad žirnių ankštys išliktų traškios, o pomidorai - neištižę.