1. Patarimas prieš gaminant: Kad patiekalas pavyktų dar skanesnis, rekomenduoju kiaulienos faršą susimalti patiems savo virtuvėje, o ne pirkti jį parduotuvėje.
2. Iš pradžių į dubenį sudedame kiaulienos faršą, įmušame kiaušinius, suberiame ryžius, petražoles, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išminkome.
3. Tuomet kepimo indą išklojame su kepimo popieriumi bei tolygiai paskirstome faršą.
4. Tada keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus.
5. Sudedame kubeliais supjaustytą svogūną, per burokinę tarką sutarkuotas morkas bei kepame, kol daržovės suminkštės.
6. Po to dedame pomidorų padažą, kelmučius, suberiame čiobrelius, česnaką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
7. Keptuvės turinį uždedame ant faršo bei tolygiai paskirstome. Užberiame tiek fermentinį, tiek kietąjį sūrį.
8. Paskui kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
9. Tada pakeliame temperatūrą iki 200 laipsnių bei pakepame dar apie 10 minučių, kol viršus gražiai apskrus. Patiekiame ir skanaujame!
Atsiliepimai