Šį kartą Jums parodysiu labai skanų troškinį paruoštą iš kiaulienos išpjovos. Aš jį ruošiu su perlinėmis kruopomis, porais, morkomis ir bulvėmis. Taip pat viska gardinu pomidorų pasta ir pomidorų padažu. O prieskoniams pasirenku čiobrelius, mairūną, kaukazietiškus prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Patikėkite manimi, galutinis rezultatas tikrai fantastiškas, o šeimos nariai būna labai sotūs bei laimingi. Drąsiai rekomenduoju išmėginti šį nuostabaus kiaulienos troškinio receptą jau šiandien. Tikiu, kad jį išsisaugosite net ir ateičiai ir gaminsite ne vieną ir ne du kartus.
4. Po to dėkite supjaustytas ar stambiai sutarkuotas morkas, pomidorų pastą ir padažą. Įpilkite šiek tiek vandens.
5. Sudėkite susmulkintas bulves ir perlines kruopas. Troškinkite uždengę ant vidutinės kaitros, kol bulvės suminkštėja. Pagardinkite druska ir pipirais.
6. Tiekite su šviežių daržovių salotomis - mūsų šeimai skaniausia visokios tradicinės lietuviškos salotos, pvz. burokėlių arba morkų, mes valgėme su kopūstų salotomis. Skanaus!
Eugenija Vaicyte
Atsakyti