1. Iš pradžių kiaulienos sprandinę supjaustome į kepsnelius, juos pagardiname druska bei pipirais, pabarstome raudonosios paprikos milteliais, raudonėliu ir paliekame maždaug 60 minučių pasimarinuoti.
2. Tuomet apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
3. Po to padažui nulupame svogūnus, supjaustome pusžiedžiais, apkepame keptuvėje su sviestu iki švelniai rusvos spalvos. Įpilame vyną, grietinėlę, prieskonius bei patroškiname ant silpnos ugnes maždaug 5-6 minutes. Prieš pabaigą į padažą sudedame kepsnius bei patroškiname maždaug 60 sekundžių.
4. Garnyrui labai tinka bulvių-morkų košė bei šviežių daržovių salotos. Skanaus!
5. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.