Kiaulienos pjausnys

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Kiaulienos pjausnys

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kiaulienos nugarinę išmušame. Siauresniame muštinio gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.
  2. 2. Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje su aliejumi.
  3. 3. Patiekiame su keptomis ar virtomis bulvėmis ir konservuotomis daržovėmis.
Kibinai su kiauliena
(100)
Vieno puodo kiaulienos troškinys su pupelėmis, bulvėmis ir morkomis
(12)
Makaronai su plėšyta kiauliena
(3)
Orkaitėje kepta karka - 2 ypač tobuli variantai!
(110)
Kiaulienos kepsniai kremiškame pievagrybių ir šoninės padaže
(1)