1. Iš pradžių mėsą įpjaukite taip, kad gautumėte vientisą lakštą, tada gerai išmuškite bei pabarstykite maždaug šaukšteliu druskos ir pipirų. Tada įdarui aliejuje apkepkite smulkiai sukapotus svogūnus, sutarkuotas morkas, šiaudeliais supjaustytą cukiniją. Uždenkite dangčiu bei ant mažos ugnies kepkite, kol daržovės suminkštės ir nugaruos skystis. Bebaigiant kepti įberkite sukapotą česnaką, čiobrelius ir druskos pagal savo skonį. Įdarą atvėsiankite.
2. Po to išmuštą mėsą padenkite su pasiruoštu įdaru bei tvirtai susukite, apriškite virve, kad tvirtai laikytųsi. Mėsos sukinuką tvirtai įvyniokite į folijos lakštą, užspauskite galus bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių, tada nuimkite foliją ir kepkite dar maždaug 20 minučių. Galite aptepti aliejumi, kad dailiau apskrustų.
3. Iškepus leiskite maždaug 10 minučių pastovėti, paskui supajustykite bei skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą