Labai traškus iš išorės ir tuo pačiu itin sultingas iš vidaus - kas? Atsakymas paprastas - tai skanusis Kijevo kotletas. Vien išgirdus šį apibūdinimą man seilės ima kauptis burnoje. Tad nieko nelaukdama Jums papasakosiu kaip šį patiekalą galima pasigaminti savo virtuvėje, kad džiugintų tiek vaizdas, tiek aromatas, tiek, aišku, labai geras skonis.
Apetitą sužadinanti traški plutelė ir itin sultinga, kvapni mėsa, tikriausiai, yra pagrindiniai Kijevo kotletų ypatumai, viliojantys ne tik mėgėjus gardžiai pavalgyti, bet ir pačius tikriausius gurmanus. Šis patiekalas įprastai yra skanaujamas restorane, mat norint pasigaminti jį patiems, prireiks tam tikrų įgūdžių ir tam tikrų žinių, tačiau su mano receptu juos pagaminsite be jokio vargo. Šiaip jau tai yra mušta vištienos filė, į kurią įsuktas gabaliukas sviesto. Kijevo kotletai taip pat išsiskiria specifine, elipsę primenančia forma. Tad nieko nelaukiam ir pradedam jų gamybą!
Natalija
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Inga
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Irena
Atsakyti