riešutų sviestas: 1 valgomojo šaukšto (arba žemės riešutai, juos reikia sukapoti)
citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
kiniški makaronai: 250 gramų (arba 200 gramų spagečių)
sezamų aliejus: 1 arbatinio šaukštelio (arba pabarstome sezamais)
vanduo: 1-2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių užkaiskite puodą makaronams. Į keptuvę pilkite aliejaus, dėkite juostelėm supjaustytą vištieną bei kepinkite. Jeigu iš vištienos išbėga sulčių ir ima troškintis, tai jas nupilkite atsargiai ir jeigu reikia dar aliejaus įpilkite mažą šlakelį.
2. Po kelių minučių įtarkuokite česnako skiltelę ir imbiero gabaliuką. Pamaišykite. Kol kepa višta greitai skuskite morką bei sutarkuokite šiaudeliais kartu su cukinija. Meskite pas paskrudusią vištą bei dar porą minučių pakepkite.
3. Tuomet dėkite medų, riešutų sviestą, soją ir citrinos sultis bei porą šaukštų vandens, kad skysčiau būtų. Suverskite išvirtus makaronus, išmaišykite bei patiekite. Mėgaukitės!
4. Rekomendacija: Daugiau kiniškos vištienos receptų rasite: Kiniška vištiena