mėgstami prieskoniai (naudoti picos prieskoniai ir prieskoniai salotoms)
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo norus ir pageidavimus, taip pat pagal valgančiųjų skaičių (aš tiesiog dėjau visko iš akies, tai negaliu nurodyti tikslių kiekių).
2. Iš pradžių plonai supjaustykite pievagrybius, papriką bei troškinkite, kol daržoves suminkštės. Suminkštėjus daržovėms dėkite kelis šaukštus pomidorų padažo, prieskonių bei viską gerai išmaišykite.
3. Tuomet sutarkuokite fermentinį sūrį bei dešrą, viską sumaišykite su daržovėmis, paragaukite, jei reikia dar berkite mėgstamų prieskonių. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Paruoštą masę tepkite ant batono, kepikite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol batonas apskrus. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Daktarišką dešrą galote keisti į vištieną, o ir daržoves galite naudoti kuo įvairesnes, kas kokias tik mėgstate, ar kas yra šaldytuve.
5. Rekomendacija: Daugiau karštų sumuštinių receptų rasite: Karšti sumuštiniai.