Man tiesiog nepakeičiamas maistas atostogaujant kiek ilgesnį laiką sodyboje arba prie ežero yra kiaulienos ir jautienos mėsos konservai, dar liaudyje vadinama "tušonkė". Ilgai nereikia stovėti prie puodo, viskas būna paruošta, lieka tik išversti į keptuvę arba puodą ir pasigaminti. ;)
Taip pat galimas variantas pasigaminti ir katiliuke ant laužo. Gausis labai gardus
troškinys. Labai tinka, tiek
sriubai, tiek troškiniui, tiek viskam ką tik patys sugalvosite pagal savo fantaziją. Aš pati išmėginau šį receptą prieš daug metų ir mūsų šeimoje labai "prilipo".
Jei poilsiaujate su mažais vaikais, tai be sriubos niekaip neišsisukite. O pagal šį receptą paruošta paruošta, lieka tik daržoves nulupti ir sudėti į puodą. :) Be abejo, labai gardu. Labai tikslių proporcijų šiame recepte nėra, galima kiek koreguoti pagal save, bet surašysiu viską taip, kaip įprastai sudedu aš.
Iš nurodytų ingredientų kiekio man gavosi 5-0,5 litro stikliniai ir 2 po 650 mililitrų.
Taip pat noriu pastebėti, kad mėsa pagal šį receptą būna tarsi želėje-drebučiuose.
Asta Meskiniene
Atsakyti
mikis
Atsakyti
Erika Dimgba
Atsakyti
as
Atsakyti
Janina
Antanas
aš
Laima
Atsakyti
petras
Atsakyti
Dainius
Atsakyti