Kopūstų troškinys su dešrelėmis – tikra komforto maisto klasika, kurioje dera sodrūs ir intensyvūs skoniai. Sultingos dešrelės, lengvai apskrudinta šoninė ir aromatingi svogūnai susijungia su švelniai troškintais kopūstais ir morkomis, sukuriančiais nuostabų daržovių saldumą. Pomidorų padažo rūgštelė ir Kajun prieskonių mišinys suteikia patiekalui pikantiško charakterio bei šilumos. Viskas užbaigiama šviežių žalumynų gaiva, kuri suteikia troškiniui ryškumo. Šis sotus ir kvapnus patiekalas idealiai tinka tiek šeimos pietums, tiek jaukiam vakarui su draugais.
Redaktorės Vaidos komentaras - dažno lietuvio labai mėgstamas patiekalas yra troškintis kopūstai. Kas troškinta juos raugintus, kas troškina šviežius. Koks bebūtų pasirinkimas, rezultatas tas pats - sotus, sušildantis, gardžiai kvepiantis patiekalas.