Šaldymo kameroje turėjau užšaldytų krabų lazdelių ir vis galvojau ką čia su jomis pagaminus. Vyras priminė apie šį labai gerą, laiko patikrintą blynelių receptą. Gavosi superinė vakarienė su nuostabiu česnakiniu padažu. Gamindami neužtruksite daug laiko, tai irgi didelis pliusas. :)
Galimos ingredientų alternatyvos
- Džiūvėsėlius galima pakeisti maltu avižiniu dribsniais arba kukurūzų miltais.
- Majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu, jei norite lengvesnės versijos.
- Petražoles galima pakeisti krapais arba svogūnų laiškais.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Krabų lazdeles geriausia atšildyti šaldytuve per naktį.
- Prieš kepimą leiskite tešlai pastovėti 10-15 minučių, kad džiūvėsėliai suminkštėtų.
- Kepkite vidutiniame karštyje, kad blyneliai gražiai apskrustų ir iškeptų viduje.
- Padažą galima pagaminti iš anksto, kad skoniai geriau susijungtų.
Atsakinėjama į Komentarą