Lietiniai blynai su krabų lazdelių ir pievagrybių įdaru

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Lietiniai blynai su krabų lazdelių ir pievagrybių įdaru
Tokie lietiniai blynai su krabų lazdelėmis ir pievagrybiais gaunasi labai sultingi, prie jų visiškai nereikia jokio papildomo padažo. 

Iš nurodyto ingredientų kiekio man pavyko pagaminti 8 blynus.

Ingredientai

    Įdarui:
    • krabų lazdelės: 200 gramų (nešaldytos)
    • pievagrybiai: 100 gramų
    • porai: 1 (nedidelio)
    • tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
    • džiovintas čiobrelis: žiupsnelio
    • grūsta aitrioji paprika: žiupsnelio
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pusžiedžiais supjaustome porus.
  2. pusžiedžiais supjaustytas poras
  3. 2. Pievagrybius supjaustome griežinėliais.
  4. 3. Tuomet keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus.
  5. aliejus įkaitinamas keptuvėje
  6. 4. Sudedame porus bei pakepame keletą minučių, kol jie suminkštės.
  7. 5. Atidedame į dubenį.
  8. 6. Toje pačioje keptuvėje iškepame pievagrybius, kuriuos baigiant kepti pagardiname dž. čiobreliais, aitriąją paprika bei druska.
  9. 7. Pievagrybius dedame į dubenį su porais.
  10. 8. Tada kai iškepti produktai šiek tiek pravėsta, sudedame kubeliais supjaustytas krabų lazdeles, tarkuotą sūrį bei išmaišome. Jei reikia, dar pagardiname su druska.
  11. 9. Galiausiai paruošto įdaro uždedame ant lietinio blyno, sulankstome, kaip voką bei apskrudiname iš abiejų pusių. Skanaus!
  12. lietiniai blynai su krabų lazdelėmis ir pievagrybiais
  13. 10. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.
Bulviniai blynai iš šviežių bulvių
(1)