Autorius apie receptą
Šiandien vakarienei norėjosi kažko skanaus ir greito vakarienei. Grįžusi namo perverčiau kolegės paskolintą receptų knygą, kurią ji labai išgyrė ir išsirinkau šią kremię trintą šaldytų žirnelių sriubą su kokosų pienu. Vos po 20 minučių nuostabi sriuba garavo priešais mane... Man itin patiko šios knygos a modern way to cook autorės Anna Jones idėja, kuriai labai pritariu, kad maisto gaminimas neturi užimti per daug laiko mūsų skubančioje kasdienybėje, bet kartu neturėtų nukentėti maisto kokybė ir jo suteikiamas malonumas. Šiam konkrečiam receptui ta pati autorė skyrė vos 15 minučių, gal greitesniems pjaustytojams tai įgyvendinti ir pavyktų, bet man prireikė 20 minučių. Ir tai taip pat yra labai geras rezultatas! Pati sriuba mane labai teigiamai nustebino savo subtilia rūgštele. Manau, kad receptas labiausiai tinka žiemą ir pavasarį, kai dar laukiame visų daržovių gausos... taigi, kodėl neišmėginus jau šiandien? :)
Atsiliepimai