Baklažanas yra tikriausiai pati mėgstamiausia mano vyro daržovė. Kai einame kartu apsipirkti, ganėtinai dažnai į namus parsinešame ir po 10 šių gražuolių. Tada man tenka gerai pasukti galvą, ką gi iš jų pagaminus tokio, kad ir man būtų skanu (aš ganėtinai greitai pavargstu nuo panašių patiekalų, o jis baklažanus gali valgyti bet kokiu pavidalu nesustodamas). O vienas iš patiekalų, kuriuos neseniai atradau yra veganiška baklažanų sriuba su kokosų pienu. Tokia sriuba gaunasi švelni, turtinga skoniu ir unikali. O vyro vertinimas žinoma manęs nenustebino - jam tai skaniausia sriuba iš visų netrintų sriubų. Apsivalgymas garantuotas!:)
Iš pirmo žvilgsnio gamybos punktų gali pasirodyti ganėtinai daug, bet viskas tikrai ganėtinai paprasta!
Rita Tita
Atsakyti