šviežios arba konservuotos uogos: 500 gramų (arba vaisiai)
brendis: 3 šaukštų (arba kitas skanus gėrimas)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sausainius susmulkiname, užpilame lydytu sviestu su brendžiu. Išmaišome bei sukrečiame į kepimo skardą. Apibarstome maltu cinamonu. Aš pati naudojau atsegamais šonais bei išimamu dugnu skardą.
2. Tuomet želatiną užpilame su vandeniu, kad išbrinktų. Varškę išsukame su jogurtu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
3. Tada želatiną pakaitiname kol ištirps, šiek tiek atvėsiname bei supilame į varškės - jogurto masę. Palaukiame, kol pradės stingti.
4. Ant sausainių pagrindo išsidėliojame pasirinktas uogas ar vaisius.
5. Šiek tiek pastingusią masę atsargiai supilame ant uogų. Pilti reikėtų ganėtinai atsargiai, nes uogos pradės kilti - gali viskas susimakaluoti...
6. Štai darbas ir atliktas, viskas padaryta, liko padėti šaltai, kol sustings.
7. Galiausiai puoškite pagal turimus skanėstus, norus ir fantaziją! Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau varškės tortų receptų rasite: Varškės tortai.