Šias krevetes grietinėlės padaže, ruoštas su česnaku labai skanu patiekti su balta duona ir valgyti vis duonelę "padažant" į padažiuką. Arba galima patiekti su makaronais. Taip pat šalia labai tiks vyno taurė. :)
Galimos ingredientų alternatyvos:
- Vietoje 35% grietinėlės galima naudoti 30% riebumo grietinėlę, pridedant šaukštą sviesto.
- Šviežias čiobrelis gali būti pakeistas džiovintu (1 šaukštelis).
- Baltas sausas vynas gali būti pakeistas vermutu arba žuvies sultiniu.
- Galima naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas krevetes.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Krevetės bus skanesnės, jei prieš gaminimą jas numarinuosime jūros druska ir baltu pipiru.
- Padažas bus kreminės konsistencijos, jei grietinėlę įpilsite lėtai ir nuolat maišysite.
- Česnako nereikėtų per daug apkepinti, kad neįgautų kartumo.
Geras
Atsakyti