Labai skanūs ir traškūs vištienos gabaliukai

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą vištieną sumaišome su mėgimais prieskoniais, kiaušiniu ir grietinėle. Masė neturi gautis skysta, kitaip bus itin sudėtinga formuoti.
  2. 2. Tuomet formuojame pailgus nykščio ilgio gabaliukus.
  3. 3. Tada kiekvieną vištienos gabaliuką apvoliojame po 2 kartus kiaušinių plakinyje ir džiuvėsėliuose.
  4. 4. Po to kepame keptuvėje (pilame nemažai aliejaus), kol gražiai apskrus iš visų pusių.
  5. 5. Labai skanu patiekti su įvairiomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Atsiliepimai

Tortilijos su vištiena, avokadais, paprikomis ir padažu
(5)
Traški vištiena amerikietiškai | Receptas
(5)
Pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena
(4)