Autorius apie receptą
Man pačiai nėra svarbu koks sezonas bebūtų (maudymosi kostiumėlių ar šaltos žiemos), bet traškios vištienos aš tiesiog negaliu atsisakyti, juk tai taip gardu. Ir net nėra ko lyginti greito maisto užkandinių traškios vištienos, su pačios namie pagaminta, nes skonis skiriasi per daug skiriasi. Jeigu norisi tos gardžiosios, naminės traškios vištienos – būtinai išbandykite šį receptą, galiu pažadėti, rezultatas pranoks visus Jūsų lūkesčius. Itin traški, itin gardi vištiena, kurią bevalgant apsilaižysite pirštelius! Paruošimas labai paprastas (tik laukimas šiek tiek erzina, kol marinuojasi), o skonis 11 balų. Galima rinktis bet kurias kitas vištienos dalis, tik jeigu jos mažesnės, tada kepame šiek tiek trumpiau.
Atsiliepimai