kvapnieji malti pipirai (arba aštrieji malti pipirai)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių lašišą truputį pasūdykite pagal savo skonį. Kai lašiša jau įsisūrėja, labai plonai per visą ilgį atpjaukite sluoksnį filė.
2. Įdaras: Į filadelfijos sūrelį prikapokite smulkiai krapų, krevetes nulupkite bei susmulkinkite, paberkite pipirų, išspauskite kiek citrinos bei viską gerai išmaišykite.
3. Tuomet į filė dėkite įdarą bei apvyniokite. Gaunasi toks kaip vyniotinis. Galima įsukti ir varškęs užtepėlių (jų būna įvairiausių skonių). Taip pat itin tinka. Vyniotinį suvyniokite į plėvelę ar į foliją. Šaldytuve palaikykite bent keletą valandų, kad lengviau pjaustytųsi. Skanaukite!