pienas: ~2-3 valgomųjų šaukštų (iki norimos konsistencijos)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą išsukame su cukrumi iki purumo, mušame po vieną kiaušini ir gerai išmaišome, pilame grietinę.
2. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į masę, pilame pieną ir mėtų sirupą.
3. Beriame pasmulkintą šokoladą.
4. Tešla užpildome keksiukų popierėlius. Ant viršaus galite užberti dar šokolado.
5. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 15 minučių.
6. Iškeptus keksiukus visiškai atvėsiname.
7. Kremas: Sviestą plakame, kol taps šviesus bei purus. Pilame mėtų sirupą ir cukraus pudrą bei plakame iki vientisumo, jeigu reikia įpilame kelis šaukštus pieno.
8. Papuošiame tik pilnai atvėsusius keksiukus. Lepinamės!
9. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.