Maltos mėsos kepsniai | Receptas

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 800 gramų
    • mėgiami prieskoniai
    • kiaušiniai: 1
    • sūris: 150 gramų
    • morkos: 2
    • paprikos: 1
    • česnakas: 2 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į maltą mėsą įmušame kiaušinį, suberiame mėgiamų prieskonių, ganėtinai gerai išmaišome bei formuojame kepsnius.
  2. 2. Tuomet dedame į orkaitę bei kepame. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkiai supjaustytas česnako skilteles, sutarkuotas morkas bei smulkiais gabalėliais supjaustytas paprikas. Šiek tiek pakepiname.
  3. 3. Tada baigiant kepti kepsniams, sudedame ant mėsos tarkuotą sūrį bei pakepintas daržoves. Dar maždaug 15 minučių kepame orkaitėje, kol sūris gražiai ištirps.
  4. 4. Galiausiai patiekiame su bulvėmis ir mėgiamomis daržovėmis. Skanaujame!

Atsiliepimai

Senovinis tarybinis kiaulienos guliašas su bulvių koše
(125)
Veršienos kotletai su padažu
(3)
Maltos mėsos kukuliai pomidorų padažo - grietinės padaže
(27)
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
(2)
Stumbro kebabai su stirniena
(2)