Maltos mėsos kepsniai | Receptas

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Maltos mėsos kepsniai | Receptas

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 800 gramų
    • mėgiami prieskoniai
    • kiaušiniai: 1
    • sūris: 150 gramų
    • morkos: 2
    • paprikos: 1
    • česnakas: 2 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į maltą mėsą įmušame kiaušinį, suberiame mėgiamų prieskonių, ganėtinai gerai išmaišome bei formuojame kepsnius.
  2. 2. Tuomet dedame į orkaitę bei kepame. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkiai supjaustytas česnako skilteles, sutarkuotas morkas bei smulkiais gabalėliais supjaustytas paprikas. Šiek tiek pakepiname.
  3. 3. Tada baigiant kepti kepsniams, sudedame ant mėsos tarkuotą sūrį bei pakepintas daržoves. Dar maždaug 15 minučių kepame orkaitėje, kol sūris gražiai ištirps.
  4. 4. Galiausiai patiekiame su bulvėmis ir mėgiamomis daržovėmis. Skanaujame!
Graikiškas mėsos ir baklažanų apkepas "Moussaka"
(1)
Maltos avienos šašlykas - kebabas
(2)
Sultinga marinuota kepta kiaulės karka rankovėje su bulvėmis
(11)
Kengūrienos tataki su ponzu padažu
(1)