Nusprendžiau, kad atėjo pats laikas pratuštinti savo šaldiklio atsargas ir atėjo stirnienos išpjovos eilė. Įvairiausiu
kepsniukai iš šios mėsos jau kiek atsibodo, tad norėjosi kažko vis kitokio ir su kuo daugiau daržovių. Pradėjau žvalgytis internete ir akis užkliuvo už "stumbro" kebabų. Kodėl jie taip pavadinti taip ir nepavyko išsiaiškinti, gal kokio žmogaus garbei, kuris pirmasis Lietuvoje nusprendė pagaminti kebabus su stirniena? :) O jei rimtai, tai dar turėjau lavašų, kuriuos taip pat norėjau sunaudoti, tad atėjo pats laikas nuostabiems kebabams. Žinoma, vietoje stirnienos, galima rinktis ir kitą pamėgtą mėsą. Idealiai tiks tiek vištiena, tiek kiauliena. Esu bandžiusi pagaminti ir su antiena, skonis buvo tikrai super, tokia mėsa itin tiko kebabams. Einam gaminti!
Neringa
Atsakyti