Klausimas Thumb Up Naudingas (7) Kiek laiko virti? Atsakyti Rimantas Thumb Up Naudingas (0) Kiek laiko reikia virti
Virginija Thumb Up Naudingas (3) Taip darau, tik be nitrito druskos, dedu truputį cukraus dėl raudonumo, labai skanu, o dar su krienais Atsakyti
Virginija Thumb Up Naudingas (22) As idedu dar truputi farso,geriau sukimba-lb skanu su krienais,ui ui Atsakyti
Aldona Thumb Up Naudingas (17) Taip gaminu.Skanu.Vyras norėtų,kad būtų daugiau riebaliukų. Atsakyti Valdas Valdas Thumb Up Naudingas (3) Taukų šaukštą užtepk.
Stasele Thumb Up Naudingas (0) Aš irgi taip darau, dar karštą paslegiu ir kai atšąla - skanumėlis Atsakyti
Dalia Thumb Up Naudingas (0) Dažnai gaminu, neperku niekad jokių vyniotinių. Tik nededu jokių priedų, kam jie? Nuodas. Dedu tik druską, maltus pipirus ir česnakų. Viskas! Galima virti, arba kepti tokį vyniotinį. Ilgai laikosi, todėl darau iškart 2 , 3. 😀 Atsakyti
Darius
Atsakyti
Jadvyga Jociene
Atsakyti
Klausimas
Atsakyti
Rimantas
Onutė
Atsakyti
Virginija
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Raimondas
Atsakyti
Ligita
Atsakyti
Rima
Atsakyti
Virginija
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Valdas Valdas
Aldona
Atsakyti
Birute
Atsakyti
Vanda
Atsakyti
Lilia
Atsakyti
Stase Dakyte
Atsakyti
Jadvyga Jociene
Atsakyti
Stasele
Atsakyti
Birute
Atsakyti
Dalia
Atsakyti