Nesaldus lavašo pyragas su kumpiu

2020-03-27 Autorius oSkanu.lt

Nesaldus lavašo pyragas su kumpiu
Labai gardus ir ganėtinai paprastai bei greitai pagaminamas nesaldus pyragas, kurio įdarui galite panaudoti didžiąją dalį šaldytuve užsilikusių maisto produktų. Išmėginkite ir tikrai nenusivilsite!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lavašą išvyniokite, užtepkite lydytu sūreliu, ant viršaus dėkite supjaustytą kumpį, pomidorus, varškės sūrį, dalį sutarkuoto sūrio ir susivyniokite vyniotinį.
  2. 2. Vyniotinį būtų gerai palaikyti bent keletą valandų, kad susigertų ir susimaišytų visi skoniai.
  3. 3. Po to lavašo suktinukus sudėkite į formą (vieną ant kito, jeigu naudosite apvalią formą, tai sukite tarsi sraigės namelį).
  4. 4. Kiaušinius išplakite su grietinėle, įmaišykite likusią sūrio dalį ir apipilkite lavašus.
  5. 5. Ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų.
  6. 6. Kepkite maždaug 30-40 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau nesaldžių pyragų receptų rasite: Nesaldūs pyragai.

Atsakinėjama į Komentarą

Kiaulienos ir kopūstų kukuliai švediškame padaže
(1)
Vieno puodo kiaulienos troškinys su pupelėmis, bulvėmis ir morkomis
(12)
Keptas šoninės vyniotinis Kalėdoms
(15)
Triušienos troškinys raudonajame vyne
(4)