Maltos mėsos krepšeliai su svogūnų ir sūrio kepure – tai gardus, sultingas ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Derinant mėsingus, aromatingus ingredientus su kreminiu sūriu ir kvapniais kepintais svogūnais, gaunamas itin skanus rezultatas, kuris patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams.
Be to, šis patiekalas yra gana universalus – galima eksperimentuoti su ingredientais, pakeisti sūrio rūšį ar pridėti kitokių prieskonių. Garnyrui itin tiks bulvių košė arba lengvos daržovių salotos, kurios subalansuos mėsingą patiekalo skonį.
Galimos ingredientų alternatyvos
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai
- Kad krepšeliai būtų sultingi, į maltą mėsą galima įdėti kelis šaukštus vandens arba grietinės.
- Jei norite traškesnio rezultato, galite į masę įdėti trupintų džiuvesėlių.
- Krepšelius galima kepti tiek orkaitėje, tiek keptuvėje, jei norite greitesnio paruošimo.
- Jei norite dar daugiau skonio, galite į mėsą įberti smulkintų žolelių: petražolių, krapų ar baziliko.