Šis tacos receptas su gvakamolės padažu apjungia traškius kukurūzų laivelius su skaniai paruošta mėsa ir šviežiomis daržovėmis. Įdaro pagrindą sudaro pagardintas ir apkeptas faršas su minkštomis paprikomis. Papildomas traškumas ir aštrumas ateina iš jalapeno pipirų, o kvapnus gvakamolės padažas, paruoštas iš avokado, pomidoro ir svogūno, suteikia šviežią skonio akcentą. Sūrio gabalėliai, ištirpę orkaitėje, papildo tacos švelnumu, o salotų lapai prideda šviežumo. Tai sotus ir pilnas skonių patiekalas, puikiai tinkantis draugiškiems susibūrimams ar šeimos vakarienei.
Redaktorės Vaidos komentaras - tacos yra universalus patiekalas, kuriuo lengva pamaitinti didesnį kiekį žmonių. Keptuvėje iškepus mėsą, kuri pagardinta mėgstamais prieskoniais, ją vėliau kiekvienas naudoja savo skaniausiam takui sukurti. Naudokite įvairius sūrius, skirtingas daržoves ir kitus priedus.