Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis (kiaulienos faršo vyniotinis)

2020-03-26 Autorius oSkanu.lt

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis (kiaulienos faršo vyniotinis)
Šis kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis būna skanus ir šiltas, ir jau atvėsęs.

Ingredientai

    Omletui:
    Įdarui:
    • malta kiauliena: 500 gramų
    • tarkuotas muskatas: pagal skonį
    • smulkinti bazilikų lapeliai: 2 šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius sumaišome su jogurtu ir sutarkuotu fermentiniu sūriu.
  2. 2. Supilame į kepimo popieriumi išklotą standartinę orkaitės skardą.
  3. 3. Kepti maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  4. 4. Iškeptą omletinį pagrindą šiek tiek atvėsiname.
  5. 5. Ant pagrindo paskleidžiame įdarą: Faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu baziliku, druska bei pipirais ir muskatu.
  6. 6. Gautą “kvadratą” atsargiai susukame į vyniotinį ir kepame dar maždaug 40 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Lepinamės!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau mėsos vyniotinių receptų rasite: Mėsos vyniotiniai.

Atsakinėjama į Komentarą

Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)
Škotiški kiaušiniai
(4)
Mėsos kukuliai su makaronais
(7)