Šitaip maltinukų aš dar nebuvau gaminusi, bet skonis gavosi tiesiog puikus. Vyras taip gyrė, komplimentus sakė, kad skubu su Jumis pasidalinti šiuo nuostabiu receptu. Tikiuosi, kad Jums taip pat labai patiks, taip kaip mums. ;)
1. Pirmiausia iš maltos mėsos, kiaušinio, sutarkuoto moliūgo, šviežių petražolių bei džiuvėsėlių masės suformuokite 12 maltinukų.
2. Tada į silikonines formeles išdėliokite atšildytus sluoksniuotos tešlos kvadratėlius, o ant jų – maltinukus.
3. Tuomet pabarstykite kietuoju sūriu ir suspauskite kraštelius.
4. Kepkite maždaug 20-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Priklausomai nuo pasirinktos maltos mėsos priklausys ir kepimo laikas - pvz. kalakutiena iškepa greičiau, nei jautiena.
5. Skanūs tiek vieni, tiek patiekti su raugintų kopūstų sriuba. Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Atsiliepimai