Šie balandėliai su kininio kopūsto lapais, kepti karšto oro gruzdintuvėje – sultingas ir kvapnus patiekalas, praturtintas subtiliu, prieskoniais gardintu mėsos ir ryžių įdaru. Kininis kopūstas, trumpai apvirtas ir suminkštėjęs tiek, kad būtų lengvai susukamas su mėsos įdaru, o kepimo metu susigeria su padažu, suteikdamas patiekalui ypatingo švelnumo ir skonio. Padažas, kuriame balandėliai kepa, sukuria maloniai aromatingą pagrindą, užtikrindamas, kad kiekvienas kąsnis būtų minkštas ir prisotintas skonio. Tai puikus pasirinkimas tiems, kas nori mėgautis tradicinių balandėlių variantu su šiek tiek kitokia, lengvesne tekstūra.
Redaktorės Vaidos komentaras - kadangi karšto oro gruzdintuvės šiek tiek skiriasi savo techniniais duomenimis, nepamirškite patikrinti ar balandėliai pakankamai suminkštėję ir išsitroškinę. Jeigu norėsis papildomo minkštumo, balandėlius galima baigti troškint paprastame puode.